post image

Solskjaer: Jag ska prata med Pogba om Raiola

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han kommer att diskutera Mino Raiolas kommentarer med Paul Pogba. 

Manchester United gick förlorande ur racet att signa Erling Håland och hans representant Mino Raiola, som även representerar Paul Pogba sa häromdagen att han i nuläget inte skulle placera någon spelare i United.
”Pogbas problem med är Manchester United. Det är en klubb som tappat kontakten med verkligheten och som inte har något sportsligt projekt. I dagsläget skulle jag inte placera någon där. De skulle förstöra till och med Diego Maradona och Pele. Paul behöver en klubb som Juventus” sa den kontroversiella agenten i en intervju med tidningen La Republica.
Anledningen till agentens utspel mot United är något oklar, men vi känner alla till den pågående transfercirkusen kring Pogba – som har kontrakt med United, men som uppenbarligen vill bort. I sina kommentarer syftar Raiola på att många spelare och stora namn floppat i United sedan Sir Alex lämnade klubben.

Solskjaer säger att han kommer att ta upp Raiolas agerande med Pogba.
"Jag kan prata med Paul om det. Jag tycker inte jag ska prata om agenter som pratar om oss. Men Paul är vår spelare och agenter är anställda av spelare, inte tvärtom. Det är inte agenternas spelare, det är våra spelare. Det jag och Paul pratar om behöver jag inte prata med er om. Det stannar mellan oss. Det har funnits spelare här som gjort bra ifrån sig och även toppspelare. Det finns olika anledningar till att individer inte presterar och jag kan inte prata om spelare som är någon annanstans nu. De vet nog själva anledningen till att de inte presterade.

"Jag hade Alexis här så honom kan jag prata om. Han hade ju en del skador och när man får skador så kommer man inte kunna vara på topp eftersom man inte får någon kontinuitet."
Källa: MEN
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Oj tar han fram hårdhandskarna nu, sisådär ett år efter alla uttalanden? Han sa inget när Pogba sa specifikt att han var ute efter nya utmaningar? Tror tyvärr Ole är konflikträdd som person. Vi fans hade inte hört sånt här snack dag in dag ut om Ole/woody hade haft full kontroll på läget.

    4
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen