post image

Solskjaer: Jag gillar Håland. Vi får se.

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en färsk kommentar om Manchester Uniteds intresse i Erling Braut Håland. "Vi letar alltid efter bra spelare" säger Unitedmanagern. 

Manchester United är just nu starkt länkade med Erling Braut Håland tillsammans med främst Borussia Dortmund och RB Leipzig. Och även Juventus. Alla fyra klubbar ska ha lagt bud på spelaren inför det kommande transferfönstret och Solskjaer, möjligen tillsammans med Ed Woodward, ska ha rest till Salzburg i fredags för ett personligt möte med spelaren och hans representanter.
Efter gårdagkvällens seger i Ligacupen fick Solskjaer återigen frågan om alla rykten som förekommer och medgav då att han personligen gillar Håland och att Manchester United alltid letar efter bra spelare att addera.
”Han är en spelare jag gillar och vi letar alltid efter bra spelare. Erling har haft en bra utveckling och han bör fortsätta utvecklas var han än beslutar att gå. Jag behöver inte säga mycket om honom. Men som lag så letar vi alltid efter spelare som kan komplettera de spelarna vi redan har. Och sedan får vi se vad vi i slutändan får. Det viktigaste för alla spelare är att man trivs där man är.”

 
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen