post image

Solskjaer: Jag bygger en ny kultur i United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en exklusiv intervju med Sky Sports och pratar om utmaningarna i att bygga ett nytt Manchester United...

Ett nygammalt United tycks vara det man försöker bygga. Solskjaer, som är skolad under Sir Alex Ferguson verkar vilja återinföra eller i alla fall inspireras av gamla värdegrunder och strategier för att sätta tydlig identitet på Manchester United igen.
Det har varit virrigt sedan våren 2013 med många olika managers, alla med sin egen filosofi och Solskjaer står nu inför det långsiktiga jobbet att försöka sätta en vinnande prägel på klubben och laget. I en exklusiv intervju med Sky Sports säger han:
"Det är inte som situationen vi hade förra året. Det råder ingen brist på vilja. För oss handlar det nu om att bygga en ny kultur, bygga ett nytt lag, sammansvetsa alla. Om det är jobbet jag hade förväntat mig? Ja. Jag har aldrig sagt att det har kommer bli en quick-fix. Det handlar om att ta ett steg i taget."
"Självklart har vi haft en del gropar på vägen. Rom byggdes inte på en dag. Vi behöver tid och grabbarnas attityd har varit fantastisk. Vi måste fortsätta jobba och förbättra förståelsen och relationen mellan alla spelare och även den spelstil vi vill spela."
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen