Solskjaer: Jag är mycket stolt över grabbarna

Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar efter Manchester Uniteds seger på Etihad Stadium.

Ett skadeskjutet United gjorde en förvånansvärt stark insats mot ett starkt mönstrat Manchester City och man vann matchen på Etihad med 1-0. Tyvärr så räckte det inte hela vägen eftersom City hade 3-1 från det första mötet, men United åkte ändå ur med huvudet högt och Solskjaer var efter slutsignalen stolt över spelarna.
”Dessa grabbar har kommit långt. De har gett absolut allt de har. De har utvecklats. I första halvlek, även om vi inte hade så många klara chanser, så tycker jag vi pressade tillbaka dem och hade perioder då vi attackerade och då de försvarade djupt – vilket jag var nöjd med.”
”Självklart så saknar man Marcus, Paul och Scott. Vi saknar stora spelare, men vi kom ändå hit och slog dem igen. Jag är så stolt över hur långt de kommit dessa grabbar och de måste de själva inse. De måste fortsätta med den här attityden och karaktären och försvara så bra som vi gjorde i dag. Och sen har vi ju världens bästa målvakt när han är i den formen. Han höll oss i matchen. Det är en konstig känsla att åka ur cupen men samtidigt vara så stolt över sina spelare.”
”Den pressen vi skapade var bra. Dessa grabbar är ju trötta. De är på knäna. Vi kramar ut precis allt ur dem och ändå har de varit briljanta igen. Vi vet allt om Wolves (nästa match) och de vet allt om oss, så vi behöver inte så mycket tid med träning ute på planen. Vi behöver behandling och återhämtning.”