post image

Solskjaer: Jag är bara mig själv

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar säger att han alltid kommer vara sig själv, även om det betyder att vara "för snäll" i lägen då andra kanske skulle ryta till. 

Sir Alex Ferguson var bl.a känd för sitt man-management. Och han var känd för sin hårdtork – förmågan att kunna ryta till ordentligt. Louis van Gaal hade rykte om sig att vara svår och temperamentsfull. Jose Mourinho var inte heller rädd för en fight och kom ofta på kant med spelare. Och skapade disharmoni i lägret.
Ole Gunnar Solskjaer däremot utstrålar någon form av urgodhet och visst är det väl svårt att föreställa sig en skräckinjagande Solskjaer som tystar hela omklädningsrummet. Men hans taktik tycks ju fungera, oavsett vad den är. Det förekommer inga rapporter om att han “tappat omklädningsrummet” och det verkar onekligen råda harmoni i hela spelartruppen.

Solskjaer säger att allt han kan göra är att vara sig själv.
"Det är svårt att peka på en sak, för man lär sig om spelarna hela tiden. Jag tror att för mig så handlar det om att hålla fast vid mina principer, värderingar, att göra på sitt sätt, på samma sätta man alltid gjort. Att bara vara sig själv."
"Jag måste vara mig själv. Om det betyder att skrika på spelare och de ogillar det, så får det vara så. Om det betyder att vara vänlig och snäll när andra kanske tycker at jag borde vara hård... Så är det så jag måste vara."
"Med den personal jag har så kan jag vara mig själv, för de är fantastiska och jag är så glad och priviligerad att ha den personal jag har. Jag ser alltid fram emot träningspassen och att komma in till jobbet varje dag - Jag har inte ens något emot att prata med er (media). Jag kommer inte spela några mind games. Jag är bara mig själv."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen