post image

Solskjaer: Jag ångrar inga beslut

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är generellt nöjd med sina beslut gällande transfers, både in och ut ur klubben. 

Solskjaer fattade förra sommaren det kontroversiella beslutet att sälja Lukaku utan att köpa in en ersättare. Ansvaret att leverera mål föll på Rashford och Martial – som aldrig tidigare gjort över 20 mål var under en säsong – samt unge Mason Greenwood. Med facit i hand så var det onekligen ett bra beslut, för trion har imponerat och öst in mål under säsongen.
Solskjaer lånade även ut Alexis Sanchez, köpte in Maguire, Wan-Bissaka och James förra sommaren. Och i januari gjorde man mästervärvningen av Fernandes samt sålde Ashley Young till Inter. Och norrmannen är med all rätt nöjd med sina transferbeslut hittills.
“Besluten som vi fattade förra sommaren och i januari  – att köpa in spelare och låta spelare lämna var alltid för klubbens och lagets bästa eftersom vi gav unga spelare chansen och vi visade tro på de spelarna vi hade. Jag hade fattat samma beslut i dag som jag gjorde för sex eller 12 månader sedan.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. När det gäller Lukaku, så är nog känslan ömsesidigt. Hans spelstil passar mycket bättre i Inter. Lukaku var även riktigt bra både i Chelsea och i Everton. Kul att båda partierna är nöjda med utvecklingen, inte så ofta detta sker. Bara och hoppas Lukaku inte gör allt för många mål mot United utifall lagen skulle mötas i EL.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen