post image

Solskjaer: Inte i närheten av comeback

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om status på Paul Pogbas rehabiliteringsarbete och när vi kan vänta oss att se honom tillbaka i spel. 

Paul Pogba har knappt spelat den här säsongen. Just nu så ligger han i hårdträning för att snart kunna återvända från sin andra långtidsskada denna säsong säsongen och han har gjort det på egen hand, med egen personal i Dubai. Där han fortfarande befinner sig.
Det har under senare veckor rapporterats att Pogba närmar sig en comeback, men under kvällens presskonferens inför morgondagens match mot Club Brugge så sa Solskjaer att Pogba inte är i närheten av att ens kunna träna med laget.
 

"Han är inte med på lagträningarna ännu och han är inte i närheten av att vara det än."
Trots att Pogba knappt spelat så har han i vanlig ordning dominerat nyhetsflödet med ständiga rykten om framtiden samtidigt som hans agent Mino Raiola gör sitt bästa för att elda på situationen med diverse opassande uttalanden i media. En journalist sa under presskonferensen att det varit en bedrövlig säsong för Pogba med alla skador och spekulationer.
"Ni kommer inte få den rubriken av mig" svarade Solskjaer. "Som spelare så är det sista man vill att vara skadad och att inte kunna bidra till sitt lag. Paul är en fotbollsspelare och han vill spela. Han vet att han måste jobba hårt nu för att komma tillbaka i toppform. Han har varit borta så länge nu och det är en utmaning för honom att komma i form igen."
"Jag var själv skadad under en väldigt lång tid. Det är en svår del av karriären, men det är en del av paketet. Han har tagit bort sitt gips, så när han kommer tillbaka till oss så ska vi integrera honom. Förhoppningsvis är det snart. Han har börjat springa på löpbandet nu, så han närmar sig. Det har tagit lång tid det här, så förhoppningsvis ser vi honom tillbaka snart."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jag undrar om det bara Pogba i United som har ”egen personal” med sig när han rehabbar i Dubai. Är Rashford i Caribien med ”egen personal” ? Vem vill inte rehabba i ett varmt, soligt och skönt land jämfört med ett blåsigt och blött England? Frågan jag egentligen ställer är, får samtliga spelare i United dra utomlands med ”egen personal” när man är skadad eller är det skillnad på folk och folk i Uniteds trupp?

    10
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen