post image

Solskjaer: Inget jag oroar mig över

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om Jose Mourinhos anställning i Tottenham och kring det faktum att Mauricio Pochettino nu finns tillgänglig. 

Veckans nyheter i fotbollsvärlden har dominerats stort av att Tottenham sparkade Pochettino och ersatte honom med Jose Mourinho. Även Unitedsektionerna i tidningarna har dominerats av detta – med tanke på den självklara kopplingen. Klubbens f.d manager ersätter den manager som tidigare var så starkt länkad med United och som nu står utan jobb.. United överväger dock inte att ersätta Solskjaer med Pochettino, trots att vissa rykten gjort saken gällande.
Solskjaer ombads kommentera situationen, under dagens presskonferens inför helgens match mot Sheffield United.
”Ursäkta om jag gör er besvikna, men det här kommer inte handla om Jose eller Mauricio. Men jag kan börja med att säga att det är kul att ha Jose tillbaka. Speciellt för er (i media) och kanske även för mig! Ni kan prata och skriva om allt annat.”

"Gällande Mauricio så är det alltid tråkigt när man får se en av sina kollegor, en bra man, förlora jobbet precis innan jul. Jag önskar honom allt det bästa. I fotboll kan man aldrig bli överraskad eller chockad över någonting och jag måste bara fokusera på oss."
"Det är inget jag tänker på alls" svarade Solskjaer angående att Pochettino nu finns tillgänglig. "Jag har det bästa jobbet i världen och om man är manager så vill man ha det här jobbet. Så det spelar ingen roll vad som händer runtomkring. Jag måste fokusera på mitt jobb i Man United och göra det så bra jag kan. Jag pratar ju med Ed och ägarna hela tiden om hur vi ska ta klubben framåt och det är inget som förändras bara för att andra klubbar byter manager."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen