post image

Solskjaer hoppfull om fler värvningar innan fönstret stänger

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han är hoppfull om att Manchester United ska göra mer transferaffärer innan fönstret stänger. 

United har redan gjort två supervärvningar – Jadon Sancho och Raphael Varane (förutsatt att han klarar läkarundersökningen) och det ryktas om att man inte är klara med sina affärer ännu.

I matchprogrammet till kvällens match mot Brentford pratar Ole Gunnar Solskjaer om klubbens planer för de resterande veckorna av transferfönstret samtidigt som han hyllar värvningen av Jadon Sancho (Varane nämner han inte, eftersom han ännu inte är presenterad).

"Det finns lån som redan är arrangerade för några av grabbarna och jag förväntar mig att vi kommer överens om fler lån under de kommande dagarna och veckorna. Det är viktigt för vi har några riktigt talangfulla grabbar som behöver komma ut och spela senior fotboll."

"Några kommer såklart bli kvar och vara en del av vår grupp här, men den här truppen har redan väldigt hög konkurrens - mer än förra säsongen. Jag är helt överlycklig över att vi lyckats slutföra värvningen av Jadon Sancho, som vi anser är en av de mest spännande unga offensiva spelarna inom sporten och det är också härligt att ha Tom Heaton tillbaka hemma i vår målvaktsavdelning."

"Jag är hoppfull om att det kommer göras lite mer affärer (värvningar) innan fönstret stänger samtidigt som jag är medveten om att vissa av våra spelare utvecklades på lån förra säsongen - så det råder inga tvivel om att vi kliver in till den här säsongen i bättre form än förra säsongen."

Läs mer I Manchester Evening News. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen