post image

Solskjaer hintar om att Fernandes kan starta mot Wolves

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Bruno Fernandes kan komma att starta matchen mot Wolverhampton på lördag. 

Manchester United meddelade igår att man äntligen nått en överenskommelse med Sporting om värvningen av Bruno Fernandes och bara läkarundersökningen och de personliga villkoren återstår nu innan affären är klar. Innan gårdagens match mot City gav Solskjaer en kort kommentar om värvningen.
”Vi är väldigt glada över att vi kommit överens med Sporting. Det har varit en bra förhandling. Vi vet att dessa två klubbar varit bra mot varandra genom historien. Nu har vi nått en överenskommelse. Förhoppningsvis kan vi få klart grabbens kontrakt och göra läkarundersökningen. Sedan kan vi presentera affären och det är såklart spännande.”
Nemanja Matic åkte på två gula kort och visades ut mot City, vilket betyder att han nu är avstängd i helgens match mot Wolverhampton och med tanke på mittfältskrisen som råder i United så fick Solskjaer efter derbyt frågan om Fernandes kan komma att starta trots att han inte hunnit träna med laget.
”Låt oss först få kontraktet påskrivet och läkarundersökningen avklarad, men grabben är i form och redo att spela skulle jag anta. Låt oss se om vi kan få det gjort imorgon” svarade Solskjaer.
Fernandes måste vara registrerad som Unitedspelare innan fredag kl 12.00 för att kunna delta mot Wovles på lördag.
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jaha, man har asså inte bättre koll *suck*,
    SJÄLVKLART så kommer han inte att spela mot Wolves, han har inte hunnit tränat ihop sig med truppen tills dess. Vissa här är lite för mycket FIFA och lite… för dumma i brist på bättre ordval.

    0
    10

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen