post image

Solskjaer: Hellre ett hål i truppen än en id**ot

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om vad han söker i spelare som ska vara en del av Manchester United. 

Ole Gunnar Solskjaer säger till fan-magazinet United We Stand att spelares personligheter och förmåga att anpassa sig till situationen är enormt viktigt för hela lagets välmående.
”Jag har hellre ett hål i truppen än ett id**t. Personlighet är så viktigt. Vi är ett lag i en lagmiljö. Man vill att spelarna ska ha lite ego och edge men de måste kunna anpassa sig. I mars 2019 så var spelarna fysiskt och mentalt trötta och vi hade många skador. Spelarna började tänka negativt, men nu är inställningen positiv.”
”Det fanns även andra saker jag inte gillade förra året. En del personliga agendor som inte kunde redas ut till sommaren. Det kommer alltid finns spelare som vill ha mer fotboll, men om ett lag ska vara framgångsrikt så måste spelare kunna finnas tillgängliga vid olika tillfällen. Och jag känner att vi inte har ett enda ruttet äpple i den här gruppen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. När Sanchez kom till United så pratades det om att han åt ensam i matsalen, han hör inte hemma i United och jag hoppas innerligt att det finns ett sätt att få bort honom och hans monsterlön som borde fördelas på spelare som spelar och de som ligger på kontrakts förnyelse.

  0
  0
 2. UNITED FAN IN I DÖDEN !! nej innan jag dör så blir jag Liverpool supporter ? jo bättre att en liverpool supporter dör än en UNITED hehehehe , nu är det bara att vänta in fotbollen igen och erövra 4 platsen eller EL titeln =).

  0
  0
  1. Så alla United fans går över till Liverpool, Leeds, City mfl innan dom dör?
   I himlen, nirvana, paradiset osv finns det inga United fans?
   Fast å andra sidan kallas ju United för Red Devils, då brukar man trivas lite söderut.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen