post image

Solskjaer: Hårfin gräns mellan himmel och helvete

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Bruno Fernandes kommer vara redo att kliva fram för laget alla dagar i veckan. 

Bruno Fernandes gjorde igår något så ovanligt som att missa en straff. Och det var synd givetvis, eftersom det hände räddat en poäng hemma mot Aston Villa. Men Bruno har gjort 21 mål från straffpunkten för United och tidigare bara missat en straff – i matchen mot Newcastle för ca ett år sedan.

Brunos totala statisik över straffar i karriären, inklusive landslag visar på 42 mål och endast fyra missade straffar. Det är en stark statistik och Bruno är en stark person. Ole Gunnar Solskjaer säger att han kommer vara redo att steppa upp för laget och ta en ny straff alla dagar i veckan.

"Sån är fotbollen. Han kommer kliva fram igen alla dagar i veckan för laget. Ibland går det bara inte din väg. Det är en del av paketet. Det är en fin gräns mellan himmel och helvete och i dag missade han tyvärr. Men ni vet att Bruno har varit fantastisk. Han är en så bra straffskytt. Det jag ogillade var att de (Aston Villa) stod i en ring runt honom vid straffpunkten och försökte påverka honom. Det fungerande ju uppenbarligen för dem och det är inget vidare kul att se att de lyckades med vad de försökte göra."

"Som jag sa, Bruno har varit fantastisk och Cristiano är antagligen den som gjort flest straffmål i England tidigare. Vi har väldigt bra straffskyttar här, men det här var bara ett missat läge för oss att få en poäng."

Bruno Fernandes skrev själv ett långt känslosamt inlägg på Instagram efter matchen. Det går att läsa det här.

 

Källa: Mantud.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen