post image

Solskjaer: Han var det enda positiva

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Paul Pogba var det enda positiva att ta med sig från gårdagens match mot Watford på Vicarage Road. 

Manchester Uniteds insats mot ligajumbon Watford under söndagseftermiddagen får sägas vara under all kritik. Men en ljusglimt fanns – Paul Pogbas comeback. Fransmannen visade direkt upp delar av sitt register och visade med spelsinne och aktioner upp att han besitter kvalitéer som ingen annan i Manchester United ens kan drömma om.
Ole Gunnar Solskjaer sa under sin presskonferens att Pogba var det enda positiva med matchen.
”Den sista halvtimmen när Paul kom in var antagligen det enda positiva i dag. Han gav oss edge, kvalité, desperation, slog fantastiska passningar, hade några fina kombinationer och en egen chans. Grabben har jobbat väldigt hårt för att bli frisk och kanske att han var redo att spela mer. Låt oss se hur han reagerar på det här.”
Och till MUTV sa Solskjaer.
”Ja det är ett stort plus. Grabben har jobbat hårt. Han har varit desperat på att spela fotboll och han kom in och visade den där hungern, viljan och kvalitén. Jag är säker på att vi kommer dra fördelar av hans comeback.”
Källa: MEN

.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Dags att ge Romero chansen som förste målvakt. Pogba in på mf så klart och pröva Greenwood som startspelare. Dessutom ska Brandon Williams in som vb och Smalling, som gör det bra i Roma kallas hem. Kanske också köpa in en forward/mf till i januari. Det här liknar ju f-nemej ingenting. Pinsamt är bara förnamnet.

    5
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen