post image

Solskjaer: Han var bäst på planen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskaer berömmer två spelare efter gårdagkvällens seger borta mot Partizan Belgrad i Europa League. "Han kommer bli en riktig toppspelare" säger norrmannen om Brandon Williams.

Manchester United tog i går en viktig bortaseger mot Partizan Belgrad i Europa League och reste hem med tre poäng och som ny gruppledare. Det var generellt inget imponerande framträdande av United, men en spelare stack ut – akademispelaren Brandon Williams, som stod för en stark insats.
Williams och hans akademikollega James Garner – som fick sin första start i A-laget – fick efter matchen beröm av sin manager.

"De gjorde väldigt bra ifrån sig. Jag tyckte att Jimmy bara växte och växte in i  matchen och att han blev bättre och bättre. Och Brandon var Man of the Match enligt mig. Han har varit fantastisk i de matcher han spelat. Grabben spelar helt utan rädsla. Han är modig som ett lejon och det var han som fixade segern åt oss."
"I matcher som denna när vi får första målet så måste vi lära oss att få även det andra och när vi ska få det tredje. Jag tycker att vi hade mängder av möjligheter i dag för att se till att vi hade en bekväm ledning. Men Brandon har en helt fantastisk attityd. Den grabben kommer bli en riktig toppspelare."
Källa: MEN

 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen