post image

Solskjaer: Han passar mallen perfekt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar varför man valt att inkludera Ethan Laird i ressällskapet till kvällens Europa League-match mellan Manchester United och Partizan Belgrad. 

En del av Manchester Uniteds nygamla strategi är att anamma klubbens tradition av att plocka upp akademispelare i förstalaget. Solskjaer har gett flertalet unga spelare från de egna leden chansen sedan han tog över klubben i december i fjol – Chong, Gomes, Garner, Williams, Greenwood är namnen som sticker ut.
Ett nytt namn fanns med i resetruppen till kvällens match mot Partizan Belgrad i Europa League – nämligen den 18-årige högerbacken Ethan Laird. Och Ole Gunnar Solskjaer förklarar varför man valt att nu inkludera honom i matchtruppen.

"Han har varit lite skadad men nu är han på väg tillbaka. Han är en ytterback som passar den mallen vi vill ha. Han är fysisk, han är snabb, han är stark, han är teknisk och driver framåt. Så vi kände att det var tid för honom att få den här erfarenheten och vi tror att han kan ta sig framåt i sin karriär."
Manchester United har en seger och ett kryss på de två inledande matcherna i Europa Leauge - mot Astana respektive AZ Alkmaar. Inför kvällens match ligger man på 2:a plats i gruppen, på samma poäng som kvällens motståndare som leder gruppen på bättre målskillnad.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen