post image

Solskjaer: Han kan starta mot Arsenal

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Mason Greenwood är redo för sin första ligastart för säsongen då Manchester United under måndagskvällen välkomnar Arsenal hemma på Old Trafford...

Anfallskrisen har nästan nått sin kulmen och både Rashford och Martial förväntas missa måndagens stormatch mot Arsenal. Det som återstår av anfallsutbudet är då 17-årige Mason Greenwood och det är kanske inte fy skam. Greenwood har gjort mål i båda de matcher han startat för United denna säsong - mot Astana i Europa League och mot Rochdale i Ligacupen. Men på måndag väntar ett helt annat motstånd då Arsenal gästar Old Trafford.
Solskjaer säger att Greenwood är redo att starta matchen, men har inte beslutat om han ska starta honom eller ej.
"Så kan det bli (att Greenwood startar). För han har bevisat i matcherna mot Astana och Rochdale att han är farlig när man får in honom i boxen. Det jag är nöjd med är att han inte missar att ta chansen att avsluta. Så jag är inte orolig för honom alls, men han behöver hanteras rätt. Vi kan inte bara slänga ut honom på djupt vatten hela tiden. Han har visat i de två matcherna att han är redo. Och nu Premier League? Jag har helgen på mig att fundera på saken."
Fråga - har Solskjaer ens något annat alternativ än att starta Greenwood?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Om Pogba är fräsch så vill jag ha honom på topp som 9a. Stark i luften, vass i djupled och bra avslutare. Känns inte rättvist mot Greenwood att slänga in honom mot Arsenal hursomhelst, även om han visserligen känns hetare än både Martial och Rashford tillsammans.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen