post image

Solskjaer: Han har verkligen steppat upp

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är nöjd med Anthony Martials utveckling både som individ och lagspelare denna säsong. 

Anthony Martial hade en stark debutsäsong i United då han kom från Monaco sommaren 2015, men sedan följde flera säsonger med svajig form och en oklar roll i laget.
Den här säsongen har han dock blivit pånyttfödd under Solskjaer och har med flera matcher kvar redan gjort sin bästa säsong i klubben, med 21 mål och åtta assist hittills.
”Han utvecklas definitivt, han blir bättre och han njuter av sin fotboll” säger Solskjaer. ”Han har steppat upp den här säsongen både som individ och mer som lagspelare. Och även fysiskt. Jag minns att det pratades om att våra anfallare förra säsongen var de minst aktiva och det förekom statistik, men nu jobbar Anthony väldigt hårt för laget och han är en mycket skicklig avslutare.”

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Utvecklingen av Martial och Rashford under året är ytterligare en del man får ha i åtanke när man bedömer Solskjaers insats i Uniteds och hans vara eller icke vara som manager. Efter 2 år med Mourinho så slutade man visserligen 2a i ligan, men jag tycker som helhet att laget utvecklats mer under Solskjaers 1 1/2 år. Nu har man en positiv framtidstro om united och många bitar som börjar falla på plats.

  0
  0
  1. Jag tycker att OGS gör ett väldigt bra jobb med laget utanför matcherna. Spelare utvecklas och laget mår bra. Dock har han en del att lära som matchcoach. Han behöver tex göra bättre byten. Men överlag är jag glad att vi har OGS just nu.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen