post image

Solskjaer: Han har redan imponerat stort på mig

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar hur Bruno Fernandes har imponerat stort sedan han kom från Sporting Lissabon under januarifönstret. 

Manchester United har i Bruno Fernandes fått en riktig klasspelare och han har redan lyft laget med sina kvalitéer. Ole Gunnar Solskjaer säger att han imponerats stort av Fernandes förmågor både på och av planen, sedan han kom till United i januari.
”Han påminner mig om Scholesy som spelare – men han är definitivt en annan typ av personlighet utanför planen! Men som Paul så är han en dirigent, en ledare och en vinnare. Han vill vinna och han nöjer sig inte med 99% – det har verkligen imponerat på mig. Det är något man ser när man ser honom spela, men man vet aldrig riktigt förrän man har honom i sin grupp. Han har varit absolut toppklass.”

Trots att Fernandes är ny i gruppen så tar han redan plats och är inte rädd för att ställa krav på sina nya lagkamrater:
"Det är för att han vill vinna" säger Solskjaer. "Men han gör det på rätt sätt och uppmuntrar de han har omkring sig också. Även om han började på bänken mot Brugge så gick han omkring och pratade med spelarna som startade, hjälpte dem och gav dem tips. Jag har imponerats stort av honom. Och de tio minuter han spelade i Belgien i slutet av matchen när vi behövde lugn på planen, så kan man säga att han direkt gjorde skillnad i laget."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

   1. Förändrar inte min åsikt ändå 😜
    Ole har sagt en massa som bevisats i efterhand inte stämmer alls men visst, ett roligt sammanträffande efter min första kommentar.
    Jag grundar min åsikt på att jag tycker inte Maguire ser ut som en kapten, ser han nästan aldrig skälla ut, eller elda upp spelare när det behövs jag har sett mer sånt beteende från Bruno de få matcher han hunnit spela, men det får tiden utvisa antar jag 😃

    0
    3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen