post image

Solskjaer: Han ger oss en ny dimension

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Odion Ighalo är en annan typ av anfallare än Uniteds befintliga och att han kommer erbjuda offensiven alternativ. 

Istället för Erling Håland – som man ville ha i januari – så blev det ett sista-minuten-lån Odion Ighalo. Huruvida det ger någon utdelning återstår att se, men den 30-årige anfallaren är ju kanske inte glödhet precis.
Men han är ett United-fan sedan barnsben och det är en stor dröm för honom att få representera klubben. Solskjaer tror på Ighalo och säger att han kommer bidra med en annan typ av kvalitéer än de befintliga anfallare besitter:

"Enligt mig är Odion en annan typ av anfallare för oss. Han är en box-anfallare. En målgörare. Jag har sett honom på träningarna och han kan sin sak och hur han ska träna som center-forward. Han är en en fantastisk idrottsman och människa och har redan givit något åt laget. Grabbarna gillar honom. Jag hoppas att han hittar skärpan fort. Han har varit borta från spel ett tag, så han behöver göra lite extra arbete efter träningarna och vi ska försöka ge honom så mycket speltid som möjligt. Han hade en bra chans mot Chelsea, men jag är säker på att han kommer sätta sina chanser (framöver)."
Han gjorde sin debut mot Chelsea i måndags, men det var i matchens slutskede och han hann inte göra avtryck. Förutom att missa ett bra läge. Ikväll kan han bli aktuell för spel mot Club Brugge i Europa League, men Solskjaer var igår förtegen kring om en startplats är på tapeten.
"Jag kommer inte berätta om laguttagningen i dag, men vi kommer att behöva rotera med tanke på alla matcher vi har framför oss och han är en möjlig startspelare. Vi har inte bestämt oss till 100% ännu" svarade Solskjaer på frågan om Ighalo kan starta.
 
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen