post image

Solskjaer: Han börjar bli en ledare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hyllar Victor Lindelöf efter gårdagkvällens insats mot Tottenham. "Han börjar bli en ledare i gruppen" säger norrmannen. 

Manchester United gjorde i går en imponerande insats mot Tottenham och stora delar av matchen var antagligen det bästa man presterat den här säsongen. Victor Lindelöf var en av flera spelare som gjorde ett starkt framträdande och Ole Gunnar Solskjaer var efter matchen full av beröm för Lindelöf.
”Han har motbevisat sina kritiker. När man spelar för Man United så kommer man alltid att ha kritiker. Om man gör två mål så borde man gjort tre mål om man vinner med 3-0 så borde man vunnit med 4-0”
”Victor är så lugn och samlad med bollen och det är en del av vårt spel. Både han och Harry är så viktiga i vårt uppbyggnadsspel. Det är viktigt att vi tar lite risker. Kanske att målet vi släppte in kunde ha undvikits – den där passningen till Scotty som knycktes. Men Victor gjorde ett mål förra veckan. Han börjar bli en ledare i gruppen och spelar i stort sett varenda match, så jag är väldigt nöjd med honom.”

Källa: MEN
 
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen