post image

Solskjaer: Han är som ett modigt lejon

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hyllar Eric Bailly för den starka insatsen i gårdagens match mot Chelsea. "Han är som ett modigt lejon" säger managern. 

Eric Bailly fanns överraskande med i startelvan mot Chelsea igår sedan Victor Lindelöf gått och blivit sjuk. Ivorianen bildade en trebackslinje tillsammans med Harry Maguire och Luke Shaw och det fungerade väldigt bra defensivt mot Chelsea.
Bailly har varit borta med en knäskada under hela hösten och vintern och har faktiskt inte startat för Manchester United sedan april i fjol. Han började matchen ringrostigt, men spelade upp sig och stod för en mycket stark insats som kröntes med en superbrytning på Mateo Kovacics farliga målchans i slutet av matchen.

"Helt fantastisk, visst var han? Det är inget tråkigt uttagningsdilemma att ha, för Eric är en toppspelare. Det här var hans första match sedan vi mötte Chelsea i april förra året. Han är en så väldigt duktig försvarare och hans block på Kovacic är helt galet bra försvarsarbete. Han är snabb, han är stark och modig som ett lejon och det är härligt att ta honom tillbaka."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Hoppas Bailly har lärt sig hålla sig skadefri nu, så han kan bygga upp sin kapacitet att bli den klass-mittbacken än var/är ämnad till att bli!
    Som jag skrivit tidigare: När han är i form, så är han den bästa mittbacken vi har i truppen!
    Med detta sagt: Även Smalling är VÄLDIGT saknad! Hoppas han kommer tillbaka och har ”framtid” i United, så kan Jones säljas eller skänkas bort (om så krävs) istället!

    14
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen