post image

Solskjaer: Han är en riktig Man United-grabb

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om mittfältsduon Fred och Scott McTominay och säger att den sistnämnde börjar växa in i rollen som en stark ledare. 

Jose Mourinho var ett stort fan av Scott McTominay, så till den grad att han såg till att instifta ett temporärt och nytt pris under vårens Player of the Year Awards. En utmärkelse han kallade Managers Player of the Year.
Vid den tidpunkten så kanske inte Mctominay imponerade på den breda allmänheten på samma sätt som han imponerade på Mourinho, men denna säsong har den 22-årige skotten verkligen tagit klivet upp och varit en av Manchester Uniteds stora frontfigurer.

McTominay har under de senaste matcherna bildat mittfältspar med Fred, som också börjat växa in i laget efter en lång och svår period. Och Ole Gunnar Solskjaer pratade om duon under dagens presskonferens.
"Han (McTominay) har varit fantastisk. Förra säsongen när vi hade några skador så jobbade han och Fred bra tillsammans och det gör de nu igen. Scotty är en ledare. En Manchester United-grabb och man kan se att han spelat som anfallare med det målet han gjorde mot Norwich. Men han håller på att utvecklas till en väldigt bra mittfältare."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen