post image

Solskjaer: Han är en ledare. Han är en vinnare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Bruno Fernandes visat sig vara exakt den där ledaren och vinnaren som man förväntade sig när man gjorde värvningen. 

Det är inte vanligt att en spelare har så stort effekt på ett lag som Bruno Fernandes haft på Manchester United sedan han kom från Sporting i slutet av januarifönstret. Igår var han i farten igen, med ett strålande framträdande och två nya mål och Solskjaer säger att värvningen verkligen motsvarat förväntningarna.
”Jag visste att det fanns en ledare i honom, en vinnare och vi visste att vi behövde den typen av spelare. Bra jobbat av klubben som såg till att ro hem affären. Det var ju inte lätt eftersom Sporting så klart inte vill sälja sin bästa spelare, men han har kommit in och han har varit fantastisk.”
”Hans andra mål var bra försvarsspel på en fast situation och vi vet ju att vi har snabbhet och ville kontra snabbt. Det var en väldigt bra passning av Nemanja, ett väldigt bra inlägg från Mason och ett fantastiskt avslut från Bruno. Så jag är väldigt väldigt glad över alla målen.”
”Jag tycker det är viktigt att man har spelare som bidrar. Marcus och Anthony har ju majoriteten av målen – 19 var i år. Men Bruno har kommit in och gjort ett fantastiskt jobb. Mason bidrar också alltid med mål och vi vet att Paul kommer få några mål. Jag tycker även Scottie var nära i dag. Dan (James) var också nära och Odion kom in och gjorde bra ifrån sig. Det är viktigt. Vi har aldrig bara varit beroende av en. Även om Ruud (van Nistelrooy) gjorde 50,60 mål och Cristiano också, men vi har alltid haft spelare som kan vinna matcher för oss.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen