post image

Solskjaer: Han agerade som en ledare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hyllar Marcus Rashford efter gårdagens insats mot Colchester United. "De sparkade på honom hela tiden, men han höll sig lugn. Jag är väldigt nöjd med honom" säger Solskjaer. 

Marcus Rashford har verkligen tagit klivet i år. Han har blivit en ledare i Manchester United och han är dessutom i storform. I går mot Colchester hade han förvisso svårt att ställa in siktet, men i andra halvlek hittade han rätt då han öppnade målskyttet med ett klassmål, störde Colchesters Ryan Jackson till ett självmål och assisterade Anthony Martial till 3-0.
Rashford är nu uppe på 14 mål alla turneringar för Manchester United denna säsong och det är mer än hans total under en enskild säsong tidigare. Solskjaer är givetvis mycket nöjd med sin anfallare.
”Jag var väldigt nöjd med honom i dag, för han behöll ett bra kroppsspråk. De sparkade ned honom hela tiden, men han reste sig. Han tog löpningar och hade chanser. Han var en ledare i sitt sätt att agera idag och sättet han spelade idag. Det var ett bra mål och han spelade fram Anthony. Jag var väldigt nöjd med Marcus.”
 

"Anfallarna har stor hunger och de gör extraträning hela tiden. Jag försökte lugna Marcus i går, men han ville göra extrapass. Det var två dagar efter en match och dagen innan match, men han var ändå ute på träningsanläggningen och tränade. 
Solskjaer säger vidare att stämningen i truppen är väldigt bra och att alla spelare pushar varandra:
"Det är en fantastisk grupp. Fantastisk attityd, bra konkurrens, de pushar varandra. Atmosfären är väldigt bra, så enligt mig så gör segrar att man bygger självförtroende och bra stämning. De är på bra humör. De är glada just nu och nu går vi vidare mot Watford (på söndag)."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen