post image

Solskjaer: Grabbarna är unga. De kommer vara redo

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester Uniteds unga trupp kommer att vara utvilade trots den korta tiden mellan Newcastle-matchen och Burnley-matchen.

United tog i går en komfortabel 4-1 seger hemma mot Newcastle. Matchen var väl mer eller mindre avgjord redan i halvtid och man kunde spela av andra halvlek utan att ta ut sig fullt – något som Solskjaer säger kommer bli en fördel i morgondagens match mot Burnley.
“Jag förväntar mig mycket ändå av laget det här året. Nu förväntar jag mig att de är redo mot Burnley eftersom den matchen står på tur. Men jag tycker inte det är rättvist mot grabbarna. Jag tycker inte det är rättvist att förvänta sig att prestera på sin högsta nivå, både fysiskt och mentalt bara 48 timmar efter man spelat match.”
“Men jag tycker vi är i en position att prestera på lördag eftersom matchen (mot Newcastle) var över på 45 minuter och eftersom laget är ungt. När man är 23 , vilket är snittåldern på spelarna som spelade, så blir det lättare att återhämta sig. Burnley kämpade till slutet mot Everton, men vi hade avgjort efter 45 minuter och använde andra halvlek som återhämtning.”

Gårdagens seger innebar att United nu ligger 7:a i Premier League-tabellen bara fyra poäng ifrån Chelsea på fjärdeplatsen och Solskjaer hoppas att United kan ta sig in på topp-fyra och hålla sig kvar där med marginal, utan att det blir ett avgörande i sista omgången mot Leicester i vår.
"Om vi hittat kontinuitet så kommer det inte avgöras precis i slutet. Vi ska ta oss in på topp-fyra utan att vänta på den sista matchen mot Leicester. Men det kanske avgöras i sista matchen, vem vet?
 
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen