post image

Solskjaer ger uppdatering om Pogba och skadeläget

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Paul Pogbas rehabilitering och en skaderapport inför morgondagens FA Cup-match mot Derby. 

Solskjaer höll nyss presskonferens inför morgondagens FA Cup-möte med Derby och gav en uppdatering om Paul Pogba och hans arbete på väg mot comeback.
”Paul jobbar fortfarande med fystränarna utanför och han kommer inte träna med förstalaget förrän nästa veckan. Och därefter får vi se hur lång tid det tar. Han kommer behöva en del tid för att få tillbaka sin fotbolls-fitness.”
Och om det generella skadeläget, sa Solskjaer:
”Daniel James kommer antagligen missa den här matchen också. Marcus och Paul är ju fortfarande borta och jag tror att Aaron (Wan-Bissaka) kan få det svårt också. Han hade det kämpigt med sin rygg i vår senaste match mot Everton, så han kanske inte finns tillgänglig.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Romero – Williams, Tuanzebe, Bailly, Dalot – McT, Garner – Gomes, Fernandes, Mata – Ighalo
  Dags att rotera, men bra om det finns några vassa alternativ på bänken beroende på hur matchen artar sig.
  Med tanke på hur Fernandes och Mata klickade, så förstår jag inte varför Olé bänkade honom och göra ett sent inhopp nu senast som inte hann ge med sig alls under den korta tiden. Hoppas nu att Mata startar, så att de kan komma igång från början. Det var magi i spelförståelse dem emellan!

  22
  2
  1. Tuanzebe spelade hela matchen mot Stoke och behöver antagligen vila viktigt att inte stressa. Gomes och Garner spelade också hela matchen och lär inte vara med. Kanske i truppen men Garner har ju knappt det när det var mittfälltskris. Misstänker att det blir Andreas eller Lingard istället för Gomes och Matic eller Fred istället för Garner. Samt Maguire istället för Tuanzebe.

   3
   36

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen