post image

Solskjaer ger update om Rashfords skada

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om skadan på Marcus Rashford efter att denne tvingats kliva av mot Wolverhampton. 

Marcus Rashford började på bänken då Manchester United i går kväll välkomnade Wolverhampton för omspelet i FA Cupen, men han byttes in i 64:e minuten eftersom matchen var mållös. Rashford hann dock bara vara på planen i ca en kvart innan han skadade sig i en duell med Wolverhamptons Matt Doherty. Han gjorde ett försök att fortsätta men tvingades snart kliva av och Solskjaer gav efter matchen en uppdatering om status:
”Han har haft problem med ryggen på sistone, men det här var något annat. Det här är en annan skada. Han var tvungen att kliva av. Jag kan säga att vi kommer göra allt vi kan för att försöka ha honom frisk till på söndag (mot Liverpool) men jag kan inte lova något” sa Solskjaer till MUTV.
Och på presskonferensen efter matchen, sa han:

"Jag ville inte spela honom, men vi behövde segern. Det har slagit tillbaka. Jag kan säga att vi kommer göra allt för att få honom fit. Han har funnits tillgänglig och frisk hela säsongen. Han läker fort. Han har haft lite problem på sistone, men mer när han är trött."
Rashford själv tog till sina sociala medier för att kommunicera följande budskap:
"Jag vill aldrig känna att jag sviker mig själv, mina lagkamrater och framförallt inte fansen så jag gjorde mitt bästa för att fortsätta men jag var tvungen att kliva av. Bra jobb av grabbarna att ta sig vidare till nästa omgång."
Manchester United vann matchen med 1-0 efter mål av Juan Mata och kommer ställas mot antingen Tranmere-Rovers eller Watford i slutet av januari.
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen