post image

Solskjaer: Fyra av våra stora ledare i laget

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer nämner fyra spelare i Manchester United, som är tydliga ledare både på och utanför planen. 

Manchester United såg i många år ut att sakna både ledare och pondus. Nu har man plötsligt båda delarna. Flera ledarfigurer och en autoritär framtoning på spelplanen. Ole Gunnar Solskjaer nämner fyra av de tydliga ledarna i laget:
”Marcus Rashford har föregått med exempel på sistone – vilken typ av människa han är, men även en ledare. Han har tagit klivet fram både på och utanför planen. Han slog sin första straff någonsin för Man United på tilläggstid mot PSG i Champions League och han gjorde mål. Marcus är en ledare.”
”Sedan har vi självklart Bruno som kommit in och ni kan se att han är en ledare för spelare följer honom. Det var den lilla gnistan vi behövde – vi gick från ett lag som tidigare borde vunnit matcher till ett lag som nu vinner matcher.”
”Och självklart Harry Maguire, som blev kapten i klubben efter sex månader. Paul Pogba är också en otrolig ledare både på och av planen. Han kliver fram med sina världsklasskvalitéer som spelare, men även som ledare. Jag har tillbringat mycket tid med Paul eftersom jag också hade honom i reserverna. Det var lätt för oss att återuppliva den relationen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Kan bli jobbigt om alla fyra vill bestämma samtidigt. Då är det Maggan som har utslagsrösten?
    Vad hände förresten med Lindelöf? Var inte han kaptensämne enligt vissa för ett år sen?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen