post image

Solskjaer förtegen kring Fernandes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kort kommentar om status på Bruno Fernandes-till-Manchester-United-affären. 

Ole Gunnar Solskjaer höll precis presskonferens inför Manchester Uniteds stormatch mot Liverpool på söndag och givetvis fick han frågan om hur jakten på Bruno Fernandes går. Det har ryktats intensivt om portugisen de senaste dagarna och många rapporter har gjort gällande att han kommer lämna Sporting efter kvällens match mot Benfica för att resa till England och Manchester.
Men Solskjaer var som vanligt väldigt förtegen när han fick frågan om Fernandes:
”Jag kan inte säga någonting om spelare som spelar för andra lag än vårt lag. Vi fokuserar på den här matchen och det är det enda jag tänker på” svarade Solskjaer.

Enligt ryktena så är United och Sporting fortfarande inte helt överens om summan, men affären förväntas ändå bli av och Fernandes själv sägs vara angelägen om att göra flytten till Old Trafford.
Han kommer dock spela för Sporting i kväll. Detta bekräftade klubbens manager Jorge Silas under sin preskonferens i går.

”Det enda jag vet säkert är att Bruno kommer vara här (mot Benfica). Vi har förberett matchen med honom, haft bra träningar. Han är en extraordinär spelare och är den bästa spelaren i ligan. Bruno är värd mycket mer (än summan det pratas om). Han anfaller och sedan försvarar han sig själv till döds. Det finns ingen spelare som gör vad han gör. När vi har en sån spelare så är det normalt att många vill ha honom. Bara en katastrof kan få honom att inte spela på fredag.”
Källa: MEN
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen