post image

Solskjaer försvarar Pereira: Han gör andras jobb

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Andreas Pereira jobbar hårt för att bli bättre i alla delar av sitt spel och att han gjort sitt bästa för att täcka upp för skadade kollegor i en roll som inte är hans bästa. 

Pereira gör det okej när han spelar i sin föredragna roll mer offensivt på mittfältet, men som en konsekvens av skador på Pogba, Matic och McTominay så har han fått ta hand om en djupare mittfältsroll under de senaste matcherna och där har det inte alltid fungerat så bra.
Solskjaer säger att man ser Pereria som en offensiv mittfältare och har överseende med hans senaste framträdanden eftersom han fått täcka upp på en position som inte är hans egen.
”Andreas blir bättre hela tiden. Han är en ung grabb som jobbar hårt varenda dag för att bli bättre i sitt spel och han har spelat några matcher den här säsongen. Vi tycker väl egentligen att han är en offensiv mittfältare. Men det är ju så att när vi saknar våra tre erfarna mittfältare – Nemanja, Paul och Scott så måste Andreas täcka upp den rollen och han gör deras jobb.”

United stod för en väldigt svag första halvlek i går mot Aston Villa, men gjorde det bättre i andra halvlek. Solskjaer anser att man borde vunnit matchen, även om man kanske inte förtjänade det.
"I första halvlek tycktes vi inte kunna hantera att hamna i underläge, men när man släpper in ett mål så tidigt på Old Trafford så har man mycket tid på sig att komma tillbaka in i matchen. Men vi hanterade det inte speciellt bra och vi hade tur som tog oss till halvtid med ett mål vardera. Andra halvlek var bra. Vi satte press på dem och skapade chanser. Ja, Grealish hade en hyfsad chans, men vi skapade mängder av småchanser och borde vunnit matchen."
"Men i det stora hela så förtjänade vi det inte. Speciellt efter vår första halvlek. Vi är ett ungt lag. Jag vill inte använda det som ursäkt, för vi är Man United. Grabbarna behöver en svit på tre fyra segrar. Nu måste vi bara se till att vi gör allt rätt till på onsdag (Spurs) för den matchen är tätt inpå."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen