post image

Solskjaer: Everton i fjol var lågvattenmärket

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer blickar tillbaka på fjolårssäsongens match på Goodison Park som det absoluta lågvattenmärket för Manchester United det gångna året. 

Manchester United ställs i morgon eftermiddag mot Everton på Goodison Park. Senast lagen möttes på den arenan – i april i fjol – så var det ingen rolig dag för Manchester United. Man blev totalt utspelade av Everton, hade inte ett skott på mål förrän den 85:e minuten och förlorade matchen med 4-0.
Ingångsvärdena är dock helt annorlunda nu och Solskjaer försäkrar oss om att vi får se ett bättre framträdande i morgon.

"Vi får väl se på söndag helt enkelt" svarade Solskjaer på frågan om hur mycket bättre Manchester United är i dag än vad man var då. "Det var mitt lågvattenmärke. Det tror jag ni alla vet och minns. Vi kapitulerade. Vi hade inget att sätta emot. Allt vi inte vill se fick vi se i den matchen."
"Everton på deras hemmaplan, med de två anfallarna på topp är svåra att möta. Men jag är 100% säker på att vi kommer göra ett bättre framträdande den här gången."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen