post image

Solskjaer: Ett lag fullt av kvalité

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är medveten om att det är en svår motståndare som i kväll gästar Old Trafford i Europa League för en batalj om gruppsegern. 

AZ Alkmaar bjöd upp till match då United gästade AFAS Stadion i början av oktober och man fick dela på poängen efter slutresultat 0-0. I kväll möts klubbarna igen, nu på Old Trafford i en match som avgör vem som vinner Europa League-gruppen. Och Solskjaer är beredd på en tuff match.
”Man vill vinna alla matcher man spelar, men vi vet att vi möter ett bra lag. De är precis bakom Ajax och om det var Ajax som kom på besök hade folk tyckt att det var en enormt stor match. Jag tror inte att Alkmaar är ett så välkänt namn, men vi som sett dem känner till deras kvalité. De ligger precis efter Ajax och långt före PSV, så det finns kvalité i det här laget och vi måste vara på topp.”

"De har några holländska landslagsmän, några norrmän och även marockanska landslagsmän. Det är ett lag fullt av kvalité och ett lag som är samspelta. De kan hålla i bollen i långa perioder i matcherna och vi måste vara redo."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen