post image

Solskjaer: En del spelare har fått sin sista chans

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hintar om att vissa spelare i Manchester United kan ha fått sin sista chans att hävda sin plats i truppen. 

Manchester United börjar ta form under Ole Gunnar Solskjaer, men truppen innehåller fortfarande en hel del spelare som konsensus (antagligen är) att de inte håller måttet för United. Och Solskjaer medger att han inte kommer dalta med spelare som fått sina chanser och att de som inte tagit chanserna riskerar att ryka i sommar.
”Det är svårt att säga i procent, men vi tar oss ditåt dag för dag. Det finns fortfarande dagar här då jag inte är 100% nöjd, men det är förståeligt för vi är bara människor. Jag kommer inte tycka synd om någon spelare. Man måste se till att göra sig själv tillgänglig för nästa match och i konkurrenssituationer. Det är vad jag gillar.”

"Jag vill se spelare som säger "okej han har exkluderat mig från två eller tre matcher utan förklaring." Jag behöver inte förklara mig varje gång. Ibland gör jag det ja. Men det är också ett sätt för mig att säga att jag behöver mer (av en spelare). Man kan inte bara prata med dem 100 gånger och säga "jag behöver se en förändring ifrån dig. Du har fått möjligheter."
"Jag måste fatta beslut. Och en vacker dag.. Nå, man ger dem en varning och sedan är det antagligen kört. Sedan kanske de inte är kvar här längre. Man behöver inte förklara sig varje gång. Fotbollen har förändrats och en del spelare påverkas av saker som att de tjänar mycket pengar och dylikt. "nu kan jag luta mig tillbaka och koppla av." Jag själv hade den bästa av alla managers. Om man vinner något så går man vidare (och vill ha mer)."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Många som gnäller på OGS här men vilken tränare hade gjort det bättre med nuvarande spelarmaterial ?
  För första gången på flera år så känns det ju som vi har en klar strategi på vilka spelartyper som ska värvas ( frågetecken på Ighalo ) , ja ni känner ju till tidigare felköp som Sanchez, Schweinsteiger, Di maria bara för att nämna några..
  Ole har en positiv inställning och jag är helt övertygad om att det speglar av sig på övriga i stab/spelartrupp, en bra laganda är nyckeln till framgång.
  Om sen Ole är rätt man att leda United i framtiden återstår ju att se när vi har en spelartrupp som kan mäta sig med City, Liverpool m.fl.

  37
  78
  1. Alex Express: Bra, tack, jag säger detsamma. Ge Ole tid på sig och utvärdera han därefter. Jag tycker han har gjort mycket bra även om tabellplaceringen gärna hade fått vara bättre. Men som sagt, inte många som hade gjort det bättre med den truppen han har att tillgå. Sen har han ett otroligt imponerande facit mot topplagen!

   13
   23
   1. Exakt! Sen har vi de som kallar sig själv man u fans som tycker ole ska avgå?! Undra varför ?!?! Är det för att hans kontring ?! Eller för att han inte har nån erfarenheter med stora klubbar?!?! Har inte sett andra tränare med erfarenhet som United har haft lyckas ?! Mourinho kritisera spelare öppet! Van dal va okey med men han ändra ingen!!! Om man inte får pengar från klubben då ska fan säger till att spelarna jobbar på svagheter !!!

    1
    46
 2. Ser ju dock ljusare ut nu. Med en enda rätt värvning (Bruno) så har ju laget lyft helt. Nu börjar man tänka…. TÄNK OM OLE får värva 3-4 spelare till. Kan ju bli något bra… visst han saknar erfarenhet och han har uttalat sig riktigt dumt innan o sett ut som en clown vid flera tillfällen. Men han verkar ändå lära sig och förbättra sig samt laget. Och detta uttalande gillar jag. Hata Ole hur mycket man vill., han har rensat ordentligt hittills! Det behövdes verkligen, och än finns det fler som bör ryka.

  11
  21
 3. Jag undrar vad alla här som vill få bort Ole har för alternativ? Att ta in Poch? Som vann så mycket med Tottenham? Jämför den truppen han hade, som han visserligen byggde, med dagens United. Den är på pappret mycket bättre än United-spelares. Att han inte ens var nära att vinna ligan är ett stort misslyckande med truppen han hade. Att de tog sig till final förra året var helt VAR:s förtjänst.
  Jag skulle bli förbannad om man sparkade Ole så som det ser ut just nu. Man ser att han och klubben är påväg framåt och uppåt. Jag vill inte ta in någon annan tränare som helt plötsligt startar en ny karusell med felköp och andra spelidéer. Truppen Klopp tog över i Liverpool, hur många spelare är kvar? Henderson, Lovren, Lallana, vem mer?
  Ole håller på med samma sak. Det såg riktigt illa ut ett tag men man ser nu att det är påväg framåt som sagt. 2-3 nya spelarvärvningar som prickar rätt likt Fernandes och United utmanar om Premier League och Champions League igen.

  8
  19
  1. Gomez, Alexander-Arnold, Milner, Firmino. Jag tror Firmino värvades av Rogers strax innan Klopp kom.
   Hur många av Uniteds första trupp från 2015 är kvar idag? De Gea, Rashford. Vilka mer?

   0
   0
 4. Tycker OGS är en dålig taktiker. Men tror han är människokännare och en positiv aura. Men med tiden så tror jag han kan hotta rätt i taktiken också. Då har vi en tränare till i 25 år till, det är vackert och det är kultur.

  4
  44
  1. Ole är ingen vinnare.
   Med honom blir vi som Arsenal eller Tottenham.
   Vinner FA ibland, nån gång Ligacupen och Europe League.
   Men dessa är blåbärsvinster jämfört med PL, CL, CS, UEFA Supercup osv.
   Visst komma tvåa nån gång i PL är jättebra och att spela i CL kontinuerligt är viktigt. Just nu med Ole som ledare ser inte jag att United någonsin vinner PL ännu en gång. Inte ens om klubben värvar 3-4 nya stjärnspelare till försvar, mittfält och anfall.

   33
   3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen