post image

Solskjaer: En bra poäng borta mot svårt motstånd

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han är nöjd med en poäng borta mot den holländska ligatrean, men grämer sig över att Manchester United just nu aldrig tycks få domsluten med sig

United stod i går för ett riktigt sömnigt framträdande borta mot AZ Alkmaar och i slutändan så visade väl statistiken noll skott på mål för Uniteds del. Solskjaer var dock nöjd med poängen och sa i sin post match-intervju att AZ inte är en lätt motståndare och att planen (av konstgräs) var en försvårande faktor till bra prestation.
"AZ är ett lag som just slagit Feyenoord med 3-0 på bortaplan. Vi har själva mött Feyenoord under åren, så det här var ett bra framträdande och en bra poäng mot en bra motståndare på en väldigt dålig plan."
Soskjaer anser dock att United borde fått straffspark när Rashford föll i straffområdet.
"Jag kunde inte tro vad jag såg. Samma som i matchen mot Arsenal. Ni vet handsen, när det skulle blivit 2-0. Det är frustrerade för oss nu att vi inte får dessa småsaker med oss, för grabbarna förtjänar så mycket mer. Det kommer att vända vid någon tidpunkt och då kommer vi få med oss domsluten och få resultaten vi förtjänar."
Nästa motståndare i turneringen är nu Partizan Belgrad och Solskjaer poängterar att United ligger bra, eller helt okej till efter två omgångar.
"Om man kryssar på bortaplan och vinner hemma så klarar man sig. Men självklart kommer vi resa till Belgrad och försöka vinna."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Fruktansvärt trögt framförallt när en tränare står där och gnäller om en utebliven straffspark… man kanske inte bör förlita sig på att få minst en straff per match, eller? Vill man vinna kanske man bör försöka skapa lite mer än så.

  5
  0
  1. Ja verkligen Felix jag håller med dig, det är lågt! Jag menar det gick ju hur bra som helst för AZ att ställa om snabbt samt följa sin spelidé och detta trots det dåliga underlaget. De skulle också lika gärna kunnat få med sig en straff dessutom enligt Oles tankesätt då?
   Skjuter man inte ett enda ett skott på mål under matchen pga. obefintlig spelidé så ligger felet någon annanstans och då ska man självklart inte vinna den heller, punkt. Stå där efter och skylla ifrån sig på det ena och det andra.. nej usch vad trött man blir.

   2
   1
 2. Inte ett skott mot mål ! då kan man omöjligt vara värd en seger oavsett straff eller ej , håll fast vid Ole så får vi ett titanic cenario av Manchester Uniteds framtid .

  5
  0
 3. Ut med fanskapet o hans leende, han är slut, han har förstört klubben, totalt ruinerat den. Under LVG o Mou hade man i alla fall fortfarande en viss respekt för klubben o tränarna som motståndare. Ole är ingenting och han drog ner United med honom. Det här är den lägsta nivån klubben har varit på under min livstid i alla fall, nu är jag bara 25 år gammal men ändå. Det är sorgligt o pinsamt att se på United idag. Inget stämmer, inget! Ut med Ole, in med en tränare o en director of football fort.

  3
  2

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen