post image

Solskjaer: Dokumentären kommer inte rubba hans fokus

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Paul Pogba kommer vara fortsatt fokuserad trots att Amazon Prime nu ska filma en dokumentär om hans liv. 

Paul Pogba skrev nyligen en deal med Amazon Prime gällande en dokumentär som ska måla ett personligt porträtt av både spelaren och privatpersonen Paul Pogba. Dokumentären kommer sändas under 2022 och huruvida Pogba fortfarande bär Unitedtröjan då återstår ju att se.

Men Solskjaer är inte oroad över att Pogbas fokus ska rubbas under filmningen av dokumentären.

”Paul har varit i rampljuset sedan han började i Manchester United, så jag ser inget problem med det. Pauls huvudsakliga fokus är att få ut så mycket som möjligt av sin karriär.”

"Han vill vara den bästa spelaren han kan vara och han vill vinna så många troféer som möjligt. Han har redan vunnit VM och jag ser nu att hans fokus handlar om att vinna och att spela den bästa fotbollen han kan. Jag känner honom personligen. Han är så full av liv. Han får energi av att göra folk glada, men hans huvudsakliga fokus kommer alltid att vara att vinna matcher för oss."

 

En ikon för en hel generation

Georgia Brown, som är Europachef på Amazon Studios säger:

"Vi känner alla Paul från vad han kan göra ute på fotbollsplanen, men hans influens sträcker sig så mycket längre än så. Han är utan tvekan en ikon för en hel generation. Prime Video har fått en access som saknar motstycke och vi kommer visa mannen bakom framgången. Vi kommer få en inblick i hans liv utanför planen och låta honom berätta sin historia med sina egna ord."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen