post image

Solskjaer: Det måste förbättras

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer identifierar två områden som måste förbättras, efter gårdagkvällens match mot Partizan Belgrad. 

United reste till Belgrad för spel mot Partizan I Europa League och man vann matchen efter att Anthony Martial satt dit matchens enda mål – ett mål som kom från elva meter efter 43 minuters spel, efter att Brandon Williams ordnat straff.
Det var generellt ingen imponerande insats av Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer pratade efter matchen om problemområdena han kunde se – han saknade högt presspel och som vanligt mål.

"I andra halvlek tycker att vi försvarade väldigt bra i boxen. De spelade bra i andra halvlek och tvingade oss till att försvara lågt. Jag är inte nöjd med hur vi spelade försvarsspel längre upp i planen. Det tycker jag varit en av våra styrkor den här säsongen, men i andra halvlek så existerade det inte ens. Det måste vi reda ut, för vi vill inte vara ett lag som bara förvarar oss i boxen."
"Vi ska välkomna dem (på hemmaplan) och vi kommer ge allt för att ta en seger då och då vet vi att vi är vidare under de två sista matcherna. Vi har satt oss i en bra situation och vi har inte släppt in något mål ännu, så vi har gjort det väldigt bra defensivt men vi behöver göra mer mål."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen