post image

Solskjaer: Det kommer bli ett konstigt transferfönster

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han ännu inte riktigt vet hur sommarens transferfönster kommer se ut för Manchester United. 

Många klubbar har en reducerad eller kanske ingen transferbudget i sommar, till följd av coronapandemin. Men vissa klubbar har redan spenderat och gjort stora affärer. Te.x Chelsea, som köpt Hakim Ziyech och Timo Werner för totalt £78 miljoner, eller Bayern München som värvat Leroy Sané från Man City för £44,5 miljoner.
United länkas med en rad tunga namn, det är välkänt. Sancho, Grealish, Koulibaly m.fl. Men huruvida United kommer göra några affärer i sommar kanske är för tidigt att säga innan säsongen är över och man sett resultatet av jakten på Champions League-platserna osv.
”Det kommer bli ett konstigt transferfönster och jag förväntar mig inte många stora transfer, kanske. Men jag vet inte” säger Solskjaer. ”Vi vet inte riktigt hur marknaden kommer se ut. För oss som lag, klubb och personal så måste vi göra ett väldigt bra jobb. Det handlar om kontinuitet. Vi behöver ha samma mentalitet som det gamla United där varje match var som en cupfinal och chans på tre poäng.”
”Det spelar ingen roll om det är Man City eller Liverpool eller Bournemouth, Southampton, Palace, Everton – man måste gå in till varenda match med samma inställning. Vi har varit för inkonsekventa. Så för oss handlar det om att skapa kontinuitet i sommar. Jag pratar inte bara om beslut utanför planen, men även runt träningsanläggningen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen