Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer berömmer både spelare, fans och till och med domare Martin Atkinson för insatserna i gårdagens stora match mellan Manchester United och Liverpool.

Manchester United stod för en otippat bra insats då Liverpool gästade Old Trafford i går. Man klev ut och dominerade delar av första halvlek med hög press och rakt, snabbt anfallsspel vilket också resulterade i 1-0 innan halvtid – signerat Marcus Rashford, på assist av Daniel James.
Tyvärr kom Liverpool ut som ett bättre lag i andra halvlek och hade i perioder en intensiv press mot Uniteds mål. Och i den 85:e minuten kom också kvitteringen, då Adam Lallana satte 1-1.

Men Ole Gunnar Solskjaer var nöjd med spelarnas attityd och ser det här som en vändpunkt på säsongen.
"Jag tycker för det första att grabbarna var fantastiska - aggressiva och satte hög press. Och för det andra så gjorde också fansen matchen energisk, med mycket passion i publiken. För det tredje gjorde domaren mycket bra ifrån sig. Han lät det bli en riktig match med tacklingar. Han blåste inte sönder matchen som vissa domare kan göra. Det är inte ofta vi berömmer domarna, men jag tycker att Martin Atkinson gjorde det bra."
"Vi försvarade oss mycket i andra halvlek men det var en besvikelse att vi släppte in det målet, speciellt vid den tidpunkten det skedde. Jag tycker vi precis hade börjat skapa en del kontringsattacker för att få in ett andra mål, men tyvärr kunde vi inte få det. Vi vet att vi har ett lag som kommer jobba ihop och det finns en fantastisk attityd där. Det här kommer vända säsongen, för nu är de besvikna i omklädningsrummet. De känner att vi borde ha vunnit. Det är ett bra tecken för en manager - att se spelarna vara riktigt besvikna efter en poäng mot Liverpool."
Källa: Manutd.com