post image

Solskjaer: Det här blir vändpunkten

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer berömmer både spelare, fans och till och med domare Martin Atkinson för insatserna i gårdagens stora match mellan Manchester United och Liverpool.

Manchester United stod för en otippat bra insats då Liverpool gästade Old Trafford i går. Man klev ut och dominerade delar av första halvlek med hög press och rakt, snabbt anfallsspel vilket också resulterade i 1-0 innan halvtid – signerat Marcus Rashford, på assist av Daniel James.
Tyvärr kom Liverpool ut som ett bättre lag i andra halvlek och hade i perioder en intensiv press mot Uniteds mål. Och i den 85:e minuten kom också kvitteringen, då Adam Lallana satte 1-1.

Men Ole Gunnar Solskjaer var nöjd med spelarnas attityd och ser det här som en vändpunkt på säsongen.
"Jag tycker för det första att grabbarna var fantastiska - aggressiva och satte hög press. Och för det andra så gjorde också fansen matchen energisk, med mycket passion i publiken. För det tredje gjorde domaren mycket bra ifrån sig. Han lät det bli en riktig match med tacklingar. Han blåste inte sönder matchen som vissa domare kan göra. Det är inte ofta vi berömmer domarna, men jag tycker att Martin Atkinson gjorde det bra."
"Vi försvarade oss mycket i andra halvlek men det var en besvikelse att vi släppte in det målet, speciellt vid den tidpunkten det skedde. Jag tycker vi precis hade börjat skapa en del kontringsattacker för att få in ett andra mål, men tyvärr kunde vi inte få det. Vi vet att vi har ett lag som kommer jobba ihop och det finns en fantastisk attityd där. Det här kommer vända säsongen, för nu är de besvikna i omklädningsrummet. De känner att vi borde ha vunnit. Det är ett bra tecken för en manager - att se spelarna vara riktigt besvikna efter en poäng mot Liverpool."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

17 KOMMENTARER

 1. Pratar han om Atkinson? Hade varit en annan domare så hade United fått minst 2 gula kort och frispark innan målet. Atkinson är känt sen tidigare att han är United fan. Du är ett skämt lille grabben.

  3
  3
  1. Jag håller med att det är märkligt att FA tillåter Atkinson döma Uniteds matcher då rykten är att han är ett stort fan av United. Första VAR borde nog Liverpool fått frispark och den andre var helt korrekt dömt. Men oberoende om VAR har rätt eller fel, så är det huvuddomaren som bestämmer.

   3
   3
    1. Det spelar ingen roll, varken Atkinson eller någon annan vet hur mycket hårt sparken är. Detta har ingen betydelse i själva händelsen utan är det en spark så är det fripark. Finns inget utrymme för diskussion.

     1
     3
  2. I min värld är det ett skämt att skriva så illa som du gör. Lär dig meningsuppbyggnad så det går att läsa dina inlägg. Just nu känns det som att det är en 7-åring som nyss lärt sig skriva som skriver dem.

   1
   4
 2. snälla vara bara tyst ?
  sånt här snack kommer bara bita dig i röven
  absolut en uppryckning i inställning o arbetsinsats helt klart men så skulle det ha varit även i tidigare matcher o så ska det vara i kommande punkt slut.

  5
  4
  1. DJ-Uret: Haha.. Folk har svårt att förstå det. Vi gjorde en ”bra” match där vi spelade med ENERGI – och ingenting annat – och folk tror att detta är vändpunkten? Skrattretande. Går ej att spela på energi & hype en hel säsong. Det krävs bra & kreativa spelare först och främst, sedan en duktig tränare. Vi har inget utav det.

   6
   2
  2. Jag förstår inte att vissa här inne bara får fortsätta hålla på med sånt språk de gör. Helt obegripligt att det bara tillåts. Är det nån som reagerar på det så kommer det bara ännu mer skit från de personerna. Omoget är bara förnamnet.

   3
   5
   1. Daniel Johansson,
    ”Jag förstår inte att vissa här inne bara får fortsätta hålla på med sånt språk de gör.”
    Vad snackar du om för språk som retar dig så mycket kompis?
    Jag ser två användare på sidan snacka om klubben allmänt, den senaste matchen samt framtid, vad tycker du ett diskussionsforum om united ska innehålla egentligen?
    Ingen svär ju liksom, haha?

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen