post image

Solskjaer: Det blir en tuff match

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

I morgon lördag tar sig Manchester United an Bournemouth borta på Vitality Stadium och Ole Gunnar Solskjaer förväntar sig en tuff match mot ett lag med kvalité i offensiven. 

Manchester United har nu tre raka bortasegrar på kort tid och i morgon ska man försöka ta en fjärde, då man ställs mot Liga-9an Bournemouth. Morgondagens motståndare har flera riktigt vassa offensiva spelare – inte minst Callum Wilson och Ryan Fraser, men laget har inte lyckats få in ett enda mål i ligaspelet under oktober månad – något som förvånar Solskjaer.
“Det kommer bli en tuff match. De har snabba anfallare som tar löpningar i djupled. Josh King, Callum Wilson, Solanke, Fraser. Det är ganska förvånande att de inte gjort något mål i oktober, men det handlar antagligen om små marginaler. Och de har inte släppt in många mål. Förhoppningsvis gör vi det första målet, för de är också väldigt farliga på fasta situationer.”

Manchester United hade en riktigt trög säsongsinledning, men sedan matchen mot Liverpool så tycks man nu äntligen vara på väg mot en bättre form och en kurva som hela tiden pekar uppåt.
"Sådan är fotbollen"säger Solskjaer. "Ibland har man tur. Matchen i onsdags avgjordes genom en otrolig frispark från Marcus. I Partizan så försvarade vi oss väldigt bra och vi gjorde en bra match mot Norwich. Vårt självförtroende börjar växa, spelare kommer tillbaka från skador och det hjälper. I fotbollen är det inte alltid jättelångt mellan fiasko och succé, eller tvärtom."
Avspark i morgon lördag kl 13.30.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen