post image

Solskjaer: Det är tysk rock n roll-fotboll

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om måndagens Premier League-match mot Southampton och ser fram emot en tuff motståndare med hög energi. 

På måndag kväll tar United emot liga-tolvan Southampton på Old Trafford och kommer då vara ute efter en ny trepoängare i jakten på Leicester och Chelsea, som nu ligger en respektive två poäng före i tabellen på tredje respektive fjärdeplats inför helgens omgång.
”Southampton är en väldigt fin fotbollsklubb med fina traditioner” säger Solskjaer. ”Jag har följt Ralphs tid där och har stor respekt för klubben. Tysk aggressiv rock n roll-fotboll. Direkt fotboll med hög energi, hårt jobb och svåra att möta. Vill man vara med i hans lag så måste man kunna sprinta. Vi har kollat på några matcher och verkligen gillat att kolla på dem. Det är högt underhållningsvärde och hög energi hela tiden.”
Om laguttagningen, säger Solskjaer:
”Det finns så många saker man måste ta hänsyn till när man är manager för ett lag – det finns spelare i truppen som vill spela och det finns spelare som är inne i en rytm och spelar bra hela tiden. Det finns mängder av beslut att fatta, men de gör det enklare för mig genom att spela bra och ta hand om sig själva. Så får vi inte några skador så finns ingen anledning att göra för många förändringar när laget går bra.”
Chelsea ställs mot Sheffield United på bortaplan i kväll och Leicester tar sig an Bournemouth borta i morgon.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen