post image

Solskjaer: Det är riktigt spännande att se dem

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är minst sagt nöjd med sin dynamiska anfallsduo Marcus Rashford och Anthony Martial. 

Rashford och Martial har hittat ett mycket fint samarbete i Uniteds anfall och de följer varandra i den interna skytteligan match efter match.
Igår gjorde båda anfallarna mål igen då United slog Crystal Palace på Selhurst Park med 2-0 och målen innebar att både Rashford och Martial nu ligger på 22 mål för säsongen.
”Marcus och Anthonys mål var bara en fröjd att se” sa Solskjaer efter matchen. ”Målen var fantastiska och vi vet att de kan göra så när som helst. Det är spännande att se. Det är spännande att coacha. Det är spännande att se dem vilja bli bättre, vilja förbättra sig själva – så det är fantastiskt.”
”Vi skapade chanser, vi gjorde mål. Vi orkade hela matchen så man kan se att vi är i bättre fysisk form nu. De sista 20, 25 minuterna var de bästa från oss i matchen – innan dess så tog det ett tag att komma igång, men jag är glad.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. 17 mål var i ligan i år på Rashford och Martial. Det är än vad Lukaku lyckades med på någon säsong i united. Så beslutet av gå skilda vägar var nog det bästa för både honom och united. Att ha 2 spelare i laget som gör närmre 20 mål på en säsong, det är otroligt fina siffror faktiskt.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen