post image

Solskjaer: Det är rena lögner!

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att vissa påståenden och storys som publiceras i tidningarna är rena och skära lögner. "Jag vet att era källor är påhittade" säger Solskjaer. 

Att vara manager för Manchester United innebär att vara hårdbevakad av media – speciellt av de engelska tidningarna och det gäller att vara hårdhudad och att låta kritik och påstådda sanningar rinna av en. Många meriterade herrar har misslyckats med jobbet – David Moyes, Louis van Gaal och Jose Mourinho och speciellt van Gaal var ibland nästan mobbad av den brittiska presskåren.
Ole Gunnar Solskjaer har nu också fått smaka på medias taktik och under gårdagens presskonferens kallade han en del av det som publicerats om honom för ”rena lögner.”
”Ibland skrattar man när man läser storys om vad jag ska ha sagt och sånt. Jag vet i alla fall att dessa ”källor” som folk pratar om inte är några källor. De är bara påhittade. Rena lögner.”

Den här matchtäta perioden kring december / jul är en period då managers ofta kan ryka. Tex så rann Mourinho-bägaren över för Unitedstyrelsen i december i fjol och under de senaste två veckorna så har Arsenal sparkat Unai Emery, Tottenham har sparkat Mauricio Pochettino och Watford har sparkat Quique Sanchez Flores. Men det är ingenting som oroar Solskjaer:
"Det gör mig inte mer orolig. Jag fokuserar bara på mitt jobb och att göra så bra jag kan. Jag blickar mot nästa match och även långsiktigt och planerar med styrelsen. Det är ju den tiden på året. Det är aldrig kul att se sina kollegor få sparken. Det har hänt tre gånger nu på väldigt kort tid, men det gör inte mig mer oroad över att det är december nej."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen