post image

Solskjaer: Det är ligamentet i hans knä

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om status på Scott McTominay efter skadan han ådrog sig i gårdagens match mot Newcastle. 

McTominay hade ingen lyckad dag i går. Först åkte han på ett gult kort tidigt i matchinledningen och efter ca två minuter gick han helhjärtat in i en duell med Matty Longstaff och fick ont.
Mittfältaren linkade omkring illa under efterföljande minuter, men tycktes skaka av sig känningarna och fortsatte hela halvleken.
I halvtid valde dock Solskjaer att plocka av honom och ersätta honom med Paul Pogba, som hade börjat på bänken. Efter matchen gav Solskjaer en uppdatering om McTominay och sa att det antagligen rör sig om en ligamentskada i knäet.

"Det är antagligen ligamentet i hans knä. Jag vet inte hur illa det är, så låt oss vänta och se. Grabben har det största hjärtat i gänget. Han fortsatte spela till halvtid. Vi kanske får vänta till i morgon (idag fredag) med att se hur det är med honom."
"Man såg attityden hos grabben och alla i början av matchen. Jag är inte säker på att han kommer vara redo till Burnley på lördag. Antagligen inte. Men vi har sett honom läka fort förut."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen