post image

Solskjaer: Det är helt naturligt för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han älskar att ge unga spelare chansen, men att en konsekvens av ett ungt lag är inkonsekvens i framträdandena. 

Manchester United ser ut att vara på rätt väg under Old Gunnar Solskjaer. Man presterar mycket bra mot de bästa lagen i ligan och spelare som Marcus Rashford och Anthony Martial visar väldigt fin form. Man har till och med börjat lyckas bryta ned sämre lag – Newcastle och Burnley. Något man haft väldigt svårt med tidigare.
Men laget är ungt och med brist på mognad och erfarenhet kommer ojämnhet – något vi såg tex i förlustmatchen mot Watford, precis innan storsegern mot Newcastle. Ole Gunnar Solskjaer säger att det är givet för honom att i sann Unitedanda ge unga spelare chansen och att laget kommer bli mer konsekvent i takt med att de unga spelarna samlar på sig erfarenheter.
”Det är naturligt för mig att leda på det här sättet, men det är för jag lärt mig från chefen (Sir Alex Ferguson). Men jag älskar att ge unga spelare en chans. Jag älskar också att spela rakt och kliva framåt när det är möjligt. Vi vet att vi behöver bli bättre på att kontrollera matcher och dominera matcher, men det kommer att komma med erfarenheten. Vi har det yngsta laget i Premier League, vilket på ett sätt är fantastiskt. Å andra sidan vet vi ett vi kommer se inkonsekvens (i framträdandena).”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen