post image

Solskjaer: Det är den enda kritiken jag har

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på gårdagens överkörning av Sheffield United. 

Manchester United ser just nu väldigt spännande ut med Rashford, Martial, Pogba och Fernandes och co. I går avfärdade man enkelt Sheffield United hemma på Old Trafford med 3-0 – efter hattrick av Martial – och Solskjaer var givetvis väldigt nöjd efter matchen, men hade dock lite kritik att komma med.
”Vi spelade en del fantastisk fotboll emellanåt. Men vi borde stängt matchen tidigare. Det är den enda kritiken jag har som jag kan ge nu – att vi inte går in till pausvila med känslan att matchen till 100% är stängd. Vi spelade en väldigt bra andra halvlek också. Vi hade kontroll och vi dominerade.”
”När motståndaren bara har ett skott på mål på hela matchen så vet man att man gjort mer än att bara spela bra. Vi pressade bra, vi passade bra och vi sprang hårt. Men vi måste göra fler mål tidigt, så vi kan varva ned.”

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

17 KOMMENTARER

 1. Såklart handlar det om Martials passning till Rashy istället för att avsluta själv. Kan tycka att ett missat tillfälle inte riktigt är grund för en utskällning om detta men jag absolut förstår hans ståndpunkt. Tror många blev besvikna på att han passade och vi inte gjorde 2-0 tidigt.

  0
  0
   1. Varför skulle saklig kritik skada gruppen? Finns det fog för kritik, ska naturligtvis Ole meddela truppen om detta. Hur ska truppen annars förbättra sig och steppa upp sig några nivåer. Ibland är det så pass enkelt att spelarna i nuvarande truppen hittar sina rollen och växer med förtroendet och inte hela tiden köpa in nya spelare.

    0
    0
    1. Beröm i grupp.
     Kritik mellan 4 ögon.
     Ofta mycket snack om ”tåla kritik”. 98% tar in och svarar ”Ja men…”
     Krydda med beröm.
     Distikt och extremt tydlig negativ kritik – individuellt. ”Kommer vi inte till rätta med detta, blir det transfer!” Spelaren vet vad som gäller – upp till honom att lyssna och prestera.
     Källa? Från verkligheten!

     0
     0
     1. ..och då menar jag inte ”ni måste sätta fler chanser”. Det är en kommentar – inte kritik.

      0
      0
     2. Managern,
      Förlåt att jag var tvungen att besvara en United fans kommentar…
      Men från din sida, mycket imponerande beskrivning hur Ole är eller borde vara som chef. Det blir fem getingar på det.

      0
      0
  1. Och varför tror lag som City blir bara bättre?
   Visst dom köper nya spelare dom med, men Pep lyckas utveckla och förbättra skillsen i truppen. Dom gångerna City förlorar, är jag helt säker på att spelarna får kritik. Nånting rätt gör Pep.

   0
   0
   1. Har inte sagt något annat, det är du som säger mot dig själv när du säger att en bra högerback (som bara kan bli bättre) ska säljas för att han inte är bra nog offensivt. Så han kan inte utvecklas o bli bättre men spelarna i city kan.. hmm

    0
    0
     1. Jag gillar Klopp och hade älskat se honom hos oss.
      Så mycket kan jag garantera dig, hade inte Klopps fru lagt sig i, då hade United varit PL-mästare. Inte Liverpool.
      Har läst lite om Klopp. Jag har aldrig läst att någon nuvarande eller tidigare spelare varken i Dortmund eller Liverpool säger nåt annat än att dom älskar bli tränade av honom. Ole har en lång och krokig väg att gå om han skulle nå Klopps nivå.

      0
      0
    1. Jag har aldrig sagt att AWB ska säljas.
     Jag säger att hans offensiva skillsen är inte tillräckligt bra. Defensivt är han kung, inget snack där.
     I matchen som uppenbarligen flesta av oss tittar på så visar den gamle Walker sina skills både framåt och som en libero (räddningen på mållinjen var magnifik).
     Kan lova dig så här. Den dagen AWB höjer upp sina offensiva skills och visar dem i flertalet matcher, då är jag den förste att ändra mig och gratulera alla som hade rätt och jag (och Lopa) hade fel.

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen