post image

Solskjaer: De var misstagen vi gjorde mot Villa

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om vilka misstag Manchester United begick i gårdagens match mot Aston Villa. 

United var i perioder bra hemma mot Aston Villa igår i en ganska underhållande match, men gästerna kunde inkassera alla tre poäng efter stor dramatik i matchens slutminuter – då Hause satte 1-0 och Bruno sedan missade en straff på stopptid.

Aston Villa hade dock haft ett par, tre riktigt farliga chanser under matchen. Och United hade också haft chanser. Men det slarvades i de avgörande momenten och framförallt Mason Greenwood stod för en rad felbeslut där han själviskt gick på avslut istället för att titta upp och hitta lagkamrater i bättre lägen.

Solskjaer sa efter matchen:

 

"Vi var väldigt bra på omställningarna, bra defensivt och attackerade snabbt. Men sedan när vi kom till det avgörande momentet så var inte kvalitén på skottet eller passningen bra nog, tyvärr. Matchen böljade och det var en bra match för den neutrala åskådaren. Vi fick ett mål emot oss på hörna efter inkonsekvens i VAR och beslutsfattandet."

"De hade några stora lägen. Det första var väl antagligen när Target sköt över ribban. Mycket bra försvarsspel av Aaron där. Det andra var när Harry slog en dålig bakåtpass till David och David gjorde en bra räddning. Vi hade också några bra lägen. Mason hade några stycken, vi missade en straff men vi skapade inte tillräckligt för att göra mål och det var inte bra nog idag."

"Som jag sa - väldigt bra i omställningarna. Vi spelade framåt, sprang framåt, avfyrade skott men vi kunde tillbringat mer tid på offensiv planhalva och karvat fram fler och större chanser. Vi kunde och borde ha saktat ned matchen, men vi har anfallare som är bra i omställningar och med snabbhet - men ibland fattades beslut i all hast och lite för påskyndat. Vi hade inte tillräckligt med kontroll även om vi hade 60% bollinnehav och 30 skott och vi vet att Aston Villa också är ett bra lag på omställningar. Men det var inte det som skadade oss dock, det var hörnan i slutet och tyvärr så stod Bruno för en väldigt ovanlig miss."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. United har lite samma problem som psg. Fin backlinje och anfallare av toppklass. Tyvärr resulterar det sällan i jättemycket mål om mittfältet är mediokert och inte kan assistera med bra bollar att jobba med. Förra året roterade Ole en del mellan Matic-Pogba som ett mittfältspar mot lag man skulle föra spelet mot och McFred mot de bra lagen där det var fokus på defensiv och kontring. Då flöt det på riktigt bra med mycket vinster och även mycket mål en period. Pogba för övrigt funkar ju sällan att spela för många matcher i rad, han är i min värld en av världens mest ojämna spelare och blandar världsklass med rent av medelmåttiga insatser.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen