post image

Solskjaer: De Gea fortfarande bäst i världen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer försvarar David De Gea efter de senaste dagarnas kritik. 

Misstagen från David De Gea har börjat bli fler under det senaste året och han har fått utstå en del kritik från fans och experter, men Solskjaer skyddar sin målvakt och säger att han fortfarande är världens bästa.
”David är den bästa målvakten i världen – han har släppt in två mål på de senaste sju matcherna för oss” sa Solskjaer under dagens presskonferens inför morgondagens match mot Sheffield United. ”Han gör fantastiska räddningar, vinner matcher för oss och han är fortfarande den bästa målvakten i världen. David jobbar väldigt hårt. Han gör inte misstag hela tiden. Han jobbar hårt på träningarna och jag är väldigt nöjd med hans arbete.”
”Han har varit i United i nio år nu. Nästa säsong är hans tionde säsong. Han har gjort några helt fantastiska säsonger och jag tycker inte man kan säga att det är en formsvacka när man släppt in två mål på sju matcher mot de lagen vi mött. Han har gjort matchavgörande räddningar, han räddade en poäng mot Tottenham med sin räddning. Han är mentalt väldigt stark och jag pratar med honom varje dag, så det är bra.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Nej Ole.
  Du fattar som vanligt ingenting.
  Det handlar inte om att de Gea släpper in nån boll lite då och då. Det gör alla målvakter. Det handlar om HUR han släpper in bollarna.
  Mera osäker målvakt ute i sitt eget straffområde får man leta efter. De Gea är i dessa fall lika dålig / lika bra på inlägg som Liverpools fd målvakt Mignolet. Sen köpte dom en darrig tysk målvakt tills dom hittade den bäste, Allison Becker.
  Så självklart kan även United skaffa sig en bättre målvakt i form av Dean Henderson.

  0
  0
  1. Vad tror du han ska säga? Klart han stöttar sin förstemålvakt, vilken tränare skulle såga sin egen målvakt. Han är mer misstagsbenägen men har iaf denna säsongen höjt sig. Jag tycker absolut Henderson ska få chansen om inte nästa säsong så säsongen efter iaf. De Gea kommer behöva fasas ut och att ”missa” att ersätta honom med Henderson vore ett rejält misstag.

   0
   0
   1. Självklart ska de Geas utfasning ske på ett snyggt och professionellt sätt. Sedan gäller det att hitta en klubb som han vill spela i och kan matcha hans extrema lön. Real Madrid behöver ju inte honom längre. Möjligen Juventus, om dom har råd att betala lönen.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen