post image

Solskjaer: Därför klickar de så bra

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om hemligheten bakom Martial och Rashfords fina samarbete. 

Martial och Rashford har haft en riktigt bra säsong och format ett väldigt giftigt samarbete i Manchester Uniteds anfall. Båda anfallarna ligger just nu på 22 mål vardera och Solskjaer pratade under sin presskonferens om varför det plötsligt lossnat för båda.
”Vi jobbar på det. Vi jobbar på mönster, men de har varit tillsammans i klubben under lång tid. Det fanns en period då de konkurrerade om samma position, men nu spelar de tillsammans och det börjar klicka. De kan varandras styrkor och svagheter, om de nu har några. Jag är väldigt nöjd med deras framträdanden.”
Solskjaer – som själv är en gammal striker, delar givetvis med sig av tips och trix för att vässa duon.
”Jag gör mer jobb med anfallarna än med försvararna. Jag tror jag har mer expertis inom det området, så ja jag gillar att vara med på träningarna och ge dem tips. Vi tittar på alla målvakter, hur de står och vi gör mycket jobb. Men det är grabbarnas insatser. Lugnet är det viktigaste.”
 

Källa: MEN

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Statistiskt sett så kan man se att ett lag vinner Premier league titeln även nästan alltid har en spelare som slåss i skytteligatoppen. United har inte haft en spelare som legat där som Van Persie och ligaguldet 2013. Faktiskt inte ens varit i närheten. Nu har vi plötsligt 2 st spelare som närmar sig 20 mål och inte alls är långt från Vardy i topp. Härlig utveckling och lovande för framtiden!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen