post image

Solskjaer: Därför är Lingard tillbaka

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar varför Jesse Lingard hittat formen efter en längre tids formsvacka. 

Jesse Lingard är en spelare som under lång tid visat upp en svag form, men i båda veckans succématcher mot Tottenham och Manchester City så har han varit tongivande och stått för väldigt bra prestationer.
Enligt Ole Gunnar Solskjaer beror detta på att han hanterat personliga bekymmer på/av planen och nu är tillbaka till sitt rätta jag:
”Han är Man United rakt igenom. Han är röd, han har väldigt bra attityd och bra arbetsnivå. Alla har saker att hantera på och utanför planen och det han haft att hantera kommer stanna mellan oss. Men det är härligt att se honom tillbaka.”

"Man kan kritisera alla för allt, men för mig som manager så måste jag se efter de här grabbarna i både bra och dåliga tider. Det är fantastiskt att jobba med honom. Jag hade honom i reserverna. Jag gav honom debuten i reserverna mot Burnley 2009 och det är härligt att nu se honom tillbaka till sitt rätta jag."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

   1. OllE,
    Klart det är kul, den som säger annat är inte ett unitedfan enligt mig. Sen kan man ju ifrågasätta om han verkligen är bra nog att spela för united öht, men det är en annan fråga. Som det ser ut just nu så är det kanske så (tyvärr?)?

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen