post image

Solskjaer: Då bestämde jag mig för att värva honom

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer berättar om stunden då han bestämde sig för att Bruno Fernandes var rätt man för Manchester United att satsa sina slantar på. 

Fernandes har fått en flygande start i United och redan stått för tre mål och två assist på sina fem första matcher. Han har tillfört ett ledarskap och gett hela laget en boost och snabbt blivit en stor publikfavorit på Old Trafford. Och han ser verkligen ut att vara den där spelaren United saknat under många många år.
Ole Gunnar Solskjaer säger i en intervju med Sky Sports att man länge hade följt Fernandes, men att det var under en scouting-resa till Portugal som han verkligen bestämde sig för att Fernandes var rätt man.

"När man åker för att se en spelare live så får man en känsla av spelaren. Det som imponerade mest på mig den dagen var hans personlighet. Vi kände redan till hans skills och kvalitéer. Om man följer honom och bevakar honom hela tiden så noterar man att han bryr sig så mycket och att han verkligen vill vinna - jag såg att han hade den där elden i sig. Jag tänkte "japp det är den karaktären vi behöver."
"Han kommer inte göra någon besviken. Att svika laget är för honom samma sak som att svika sig själv. Han vill vinna och han vet att vi vinner tillsammans och att alla spelar en viktig roll. Han har varit en positiv boost."
"Man behöver det där modet. I Manchester United måste man vara en risktagare. Fansen kräver det av dig och klubben kräver det. Det är det vi växt upp med under Sir Alex. Brunos ankomst har boostat spelarna, men även supportrarna kan se att vi börjar få bitar på plats. Jag tror att det flesta av dem förstår att man inte kan lägga sex eller sju bitar på plats samtidigt. Men nu har vi lagt fyra hyfsade bitar i pusslet."
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Hahaha…. tålamod vännen! Maquire börjar leverera, Bissaka har väl levererat hela tiden? James var bra första halvan men mer än man begärde, han kommer vara en bra komplementspelare. Nu hoppas vi på Sancho och en Mittback av rang.

   4
   5
  2. Harry Maguire värdelös? Hahaha, anglofob deluxe. Döm spelare efter vad de bidrar med och inte var de kommer ifrån.
   Skapligt svartvit. Tre värvningar är helt värdelösa och den fjärde är den bästa på 20 år. Inga mellanlägen? Missbruk av superlativ gör det svårt att ta dig på allvar.

   6
   1
 1. Problemet är väl att vi inte saknar kompetenta spelare enligt pappret. Vi saknar kompetensen som kan knyta ihop säcken för att skapa ett lag som jobbar tillsammans med tydliga spelstrategier. Så länge vi inte har den dirigenten spelar det ingen roll vilka vi signar eller säljer. Fergie kunde göra mediokra spelare helt briljanta i kollektivet. Nu har vi en wannabe som lever på gamla meriter tillsammans med en diagnos av narcissism som är övertygad om att han är rätt för jobbet…. Och det värsta av allt, Glazers stöder det. Likt de senaste 7 åren då vi har floppat bevisar det inkompetensen hos ledningen. Riktig jävla tomtefabrik.

  1
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen